Gradski oci čestitali Bajram

Dr Cakan

Povodom Ramazanskog Bajrama, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić uputio je glavnom imamu barskom Muidinu efendiji Milaimiju i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti čestitku. 

“Povodom nastupajućeg velikog islamskog praznika Ramazanskog Bajrama, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke u ime Opštine Bar i svoje lično sa željom da Ramazanski Bajram bude čestit i blagoslovljen.

Neka Ramazanski Bajram i mjesec Ševal obasjaju sve ljude i prenesu poruku mira, tolerancije, ljubavi, slobode i saosjećanja prema svojima, drugima i drugačijima sa željom da svi urade makar jednu dobru stvar u svijetu na dobrobit onih kojima je najpotrebnija.

Želim svim vjernicima islamske vjeroispovjesti da prazničke dane provedu u radosti i ljubavi a poruke Ramazanskog Bajrama neka uđu u svaki dom i budu podstrek očuvanju međusobnih vrijednosti, razumijevanja i poštovanja.”

***

Predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković čestitao je glavnom barskom imamu, Muidinu ef. Miljaimiju, Ramazanski Bajram:
 
“U ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti najsrdačnije čestitam Bajram.
 
Neka simbolika mjeseca Ramazana koji nosi vrijednosti humanosti, solidarnosti, darežljivosti  i zajedništva, kao i radost Bajrama obasja Vaše domove i donese dobro zdravlje, blagostanje i sreću.”

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar