Forum žena NOVE donirao pomoć socijalno ugroženima

stm

Uručivanjem pomoći u prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu porodicama Spasić i Bogićević u Sutomoru, članice Foruma žena Nove srpske demokratije Bar otpočele su danas akciju „Solidarnost“, koja će, prema najavama, trajati najmanje godinu dana.

Itana Glavanović iz ove asocijacije, kazala je novinarima da je riječ je o prvoj u nizu planiranih aktivnosti te vrste na teritoriji barske opštine koje će sve češće i masovnije organizovati NSD.

“Aktuelna crnogorska vlast koja je u potpunosti opustošila privredu države i sve čega se dohvatila, a najveći dio građana dovela u stanje apsolutne materijalne bijede, jedino se pokazala efikasnom na polju podizanja broja socijalnih slučajeva i nezaposlenih lica” – kazala je Glavanović.

Po njenim riječima NSD će, u skladu sa mogućnostima i uz pomoć donatora, nastaviti da pomaže porodice u najtežem materijalnom položaju na području Bara i Sutomora. Ujedno, kako je rekla, ovom i sličnim akcijama, Forum žena NSD Bar nastoji da doprinese podizanju svijesti građana o značaju socijalne solidarnosti.

“Upravo je socijalna solidarnost ta, nažalost zaboravljena pretpostavka pravdenog društva” – istakla je Glavanović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar