Vaskršnja čestitka predsjednika Opštine i predsjednika SO

Dr Cakan

Predsjednik Opštine drZoran Srzentić i predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković čestitali su arhijerejskem namjesnikom i parohu barskom, protojereju Slobodanu Zekoviću i pravoslavnim vjernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.


Čestitke prenosimo integralno:


Poštovani g. Zekoviću,

U ime Opštine Bar i svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim pravoslavnim vjernicima upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Dan Hristovog vaskrsenja uvijek nas podsjeća na pobjedu dobra i života i trajnih ljudskih vrijednosti – tolerancije, razumijevanja i skladnog života na kojima Bar počiva, koje ljubomorno čuva i sa kojima se ponosi.

Želim Vam da Vasks dočekate i provedete u radosti i toplini porodice i prijatelja i uz molitve za zdravlje, sreću, mir, blagostanje i svako dobro svih ljudi.

Hristos Vaskrese!

S poštovanjem,
predsjednik dr Zoran Srzentić

 
Poštovani gdine Zekoviću,
 
U ime Skupštine Opštine Bar i svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam najveći i najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.
               
Neka nas radost Vaskrsa, kada slavimo pobjedu života nad smrću, podstakne da jačamo međusobno razumijevanje i poštovanje, širimo plemenitost, humanost i solidarnost i stvaramo bolju budućnost.
               
Želim da Vaskršnje praznike provedete sa porodicom i prijateljima u zdravlju, ljubavi i blagostanju.
               
Hristos Voskrese.
 

S poštovanjem,
predsjednik Radomir Novaković

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar