Snahi prijetio smrću

oduzeto

Baranin  Z.K. (58) uhapšen je petak zbog sumnje da je rođakovoj ženi E.K.prijetio smrću. On je osumnjičen da je počinio krivično djelo ugoržavanje sigurnosti, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  On je uz krivičnu prijavu u petak veče priveden dežurnom Osnovnom tužiocu u Baru koji mu je odredio zadržavanje.

Barska policija je od Z.K.  oduzela oružje, municiju, eksploziv, detonirajuće kapisle i sporogoreći štapini.

“Oštećena E.K. je juče, 14. aprila 2017. godine oko 13,50 časova, prijavila da joj je prethodno Z.K, ispred njene porodične kuće u Baru uputio ozbiljne prijetnje, da će je lišiti života. Službenici CB Bar su odmah postupili po njenoj prijavi i došli na lice mjesta gdje su utvrdili da se nakon prijetnji koje je Z.K. uputio E.K. umešao Z.S. (50) iz Bara, koji se tu zatekao, te da je Z.S. zatim zadao Z.K. više udaraca stistnutim šakama u predjelu glave, navodi se u zvaničnom saopštenju policije. Prema navodima iz Uprave policije, u kući Z.K. policija je oduzela: lovačku pušku marke L.C.Smith, 30 komada lovačkih patrona cal. 12 mm, sedam improvizovanih – ručno pravljenih pakovanja u PVC foliji u kojima se nalazio eksploziv, 156 detonatorskih kapisla, tri detonatorske kapisle u kojima se nalazio sporogoreći štapin sa šibicom i tri metra sporogorećeg štapina”, saopšteno je iz policije.

Oduzeto oružje, municija, eksploziv i ostalo će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

"Takođe, službenici CB Bar će, u redovnom postupku, Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Baru podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Z.S, zbog fizičkog napada počinjenog na štetu Z.K, odnosno prekršaja ", navode iz policije.

Autor: B.D.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar