ilustracijaaaa

Služba komunalne policije Opštine Bar izvršila je kontrolu oglasa, obavještenja, plakata, transparenata i drugih natpisa koji su istaknuti na objektima u Sutomoru, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tunela (podvožnjaka) za vozila i pješake, uz magistralni put M-2.4 Bar - Petrovac i tom prilikom utvrdila da su isti istaknuti bez odobrenja nadležnog organa.

Shodno propisanim ovlašćenjima, Komunalna policija je izdala pismeno upozorenje svim privrednim subjektima da u roku od 7 (sedam) dana uklone natpise koji je postavljeni na predmetnim lokacijama bez odobrenja nadležnog organa.

Odlukom o komunalnom uređenju grada propisano da se oglasi, obavještenja, plakati, transparenti i drugi natpisi ističu na oglasnim stubovima, panoima i drugim sličnim objektima, na mjestima za koje je nadležni organ izdao odobrenje.

Takođe ovom odlukom propisane su kaznene odredbe u rasponu od 150e - 10000e  ukoliko se oglasni pano, reklame, natpisi i slično postave bez odobrenja nadležnog organa-saopšteno je iz Komunalne policje Bara.

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve vrste goriva poskupile su od danas  saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar