ilustracijaaaa

Služba komunalne policije Opštine Bar izvršila je kontrolu oglasa, obavještenja, plakata, transparenata i drugih natpisa koji su istaknuti na objektima u Sutomoru, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tunela (podvožnjaka) za vozila i pješake, uz magistralni put M-2.4 Bar - Petrovac i tom prilikom utvrdila da su isti istaknuti bez odobrenja nadležnog organa.

Shodno propisanim ovlašćenjima, Komunalna policija je izdala pismeno upozorenje svim privrednim subjektima da u roku od 7 (sedam) dana uklone natpise koji je postavljeni na predmetnim lokacijama bez odobrenja nadležnog organa.

Odlukom o komunalnom uređenju grada propisano da se oglasi, obavještenja, plakati, transparenti i drugi natpisi ističu na oglasnim stubovima, panoima i drugim sličnim objektima, na mjestima za koje je nadležni organ izdao odobrenje.

Takođe ovom odlukom propisane su kaznene odredbe u rasponu od 150e - 10000e  ukoliko se oglasni pano, reklame, natpisi i slično postave bez odobrenja nadležnog organa-saopšteno je iz Komunalne policje Bara.

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar