ViK dobio više prijava nelegalnog korišćenja komunalnih usluga u Čanju!

Zoran Pajović

D.O.O “Vik” Bar je prethodnih dana dobilo više prijava građana o pojedinim oblicima nelegalnog korišćenja određenih komunalnih usluga kao i nelegalnh Izvođenja radova u blizini kaptaže “Vrelo” u Čanju,navodi se u saopštenju D.O.O. "Vodovod i kanalizacija" koje potpisuje direktor preduzeća Zoran Pajović.

"Naime, postupajuci po prijavi građana radnici “ViK”-a uz asistenciju službenika Komunalne policije dana 25.03.2017. godine zabranili su R.P. izvođenje građevinskih radova koji su se izvodili zbog priključivanja na gradsku kanalizacionu mrežu. Takođe po prijavi u naselju Ćanj uz asistenciju Komunalne policije spriječeni su radovi od strane G.S . iz Bara koji je u blizini izvorista deponovao veću količinu zemlje kao I oštetio zaštitnu ogradu. Protiv navedenih lica pokrenute su prijave", saopšteno je iz D.O.O. "Vodovod i kanalizacija"

Iz ViK  su upozorili da je prethodnih dana ovom preduzeću stiglo više prijava o tome da je pojedinim građanima nuđeno da plate učešće u izgradnji vodovodne I kanalizacione mreže, navodno uz dozvolu nadležnih organa i u okviru radova na rekonstrukciji i izgradnji hidrotehničke infrastructure koje izvodi preduzeće AD “Jedinstvo “ iz Sevojna.

"Molimo sugrađane da ne nasijedaju na ovakve vrste dezinformacija kao I da je doo “Vik” Bar svima I u svakom trenutku na raspolaganju u smislu pružanja adekvatnih obavještenja o predmetnim radovima . Takođe obavještavamo građanje da će radnici “ViK” Bar od 03. aprila početi sa isključenjem svih korisnika nelegalnih priključaka koji nijesu podnijeli zahtjev za evidentiranje potrošača, shodno našem ranijem obavještenju, s obzirom da su se od 264 otkrivena nelegalna prikljucka za njihovo evidentiranje prijavili svega 37 korisnika.U skladu sa prethodnim želimo istaći odličnu saradnju sa Komunalnom policijom u nedavnim slučajevima sprjčavanja početka neodobrenih radova na izgradnji dijela kanalizacione mreže u rejonu DUP-a Topolica III kao I devastacije prostora u blizini izvorišta “Vrelo” u Čanju. Naime, u oba slučaja za svaku pohvalu je pravovremena reakcija službenika ovog organa Opštine Bar", navodi se u saopštenju direktora D.O.O. "Vodovod i kanalizacija" Bar Zorana Pajovića.

{galerija}info/2017/3/vik1{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar