Kalamper priskočio u pomoć sanaciji kuće poznatog humaniste

Požar Veliki pijesak 1

Akciji prikupljanja pomoćI kako bi se sanirala kuća poznatog humaniste Alena Efovića, kojoj je nedavno izgoriosprat sa kompletnim mobilijarom, pridružila se i kompanija “Kalamper”.

Efović je osnivač NVO “Humanitarna familija“ koja je posvećena pomaganju djece kojoj je to najviše potrebno a vrata njegove kuće bila su unazad deset godina otvorena svakog ljeta dvaputa u šopicu sezone po deset dana za preko 200 djece sa posebnimpotrebama iz cijelog regiona.

Vlasnik firme “Kalamper” Elvir Kalamperović je Radio Baru kazao da su inženjeri tog preduzeća već obišli Efovićevu kuću. Oni će uraditi projekat sanacije, nakon čega će ovo preduzeće, ukoliko to bude potrebno, uraditi statičko ojačanje objekta, zamijeniti elektro i vodovodne instalacije, malterisati i okrečiti kuću.
“Ovo nije prvi put da se naše preduzeće uključuje u slične akcije” - kazao je Kalamperović, ističući poštovanje prema Efovićevom humanitarnom radu.

Akciju prikupljanja pomoći pokrenuli su TO Bar i Radio Bar a svi koji žele da učestvuju u ovoj plementioj akciji mogu to uraditi uplatom na žiro račun 510-38741-23 kod Crnogorske komercijalne banke, na ime “Humanitarna familija” Alen Efović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar