Osnovano Savjetodavno tijelo PKCG, usluge besplatne

Fotografija Danilo Radoman

U cilju promocije i boljeg upoznavanja privrednika, lokalnih uprava, javnih službi i javnosti uopšte o značaju implementacije principa kvaliteta i međunarodnih standarda kao podrške u upravljanju organizacijom i unapređenju konkurentnosti, pri Koordinacionom odboru za kvalitet Privredne komore Crne Gore oformljeno je Savjetodavno tijelo za implementaciju i sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom.

Sastav Savjetodavnog tijela čine eksperti iz sastava Koordinacionog odbora za kvalitet PKCG, predstavnici Centra za kvalitet Mašinskog fakulteta u Podgorici, Instituta za standardizaciju Crne Gore  i Službe za kvalitet PKCG.

Uloga Savjetodavnog tijela je da privrednicima i ostalim zainteresovanim stranama pruži osnovne informacije o standardima menadžmenta, modelima implementacije i postupku sertifikacije sistema menadžmenta prema zahtjevima ISO standarda.

Savjetodavno tijelo Privredne komore Crne Gore za implementaciju i sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom Usluge Savjetodavnog tijela su besplatne.

Za detaljnije informacije i zakazivanje konsultacija kontakti su:- mr Danilo Radoman, Predsjednik Koordinacionog odbora za kvalitet Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,  i   Aleksandar Mardjonovic, Rukovodilac Službe za kvalitet PKCG Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar