Milena Božović u posjeti IKC i džamiji Selimiji

u đamiju 2

Predsjednica Skupštine opštine Bar Milena Božović, odazvala se pozivu glavnog barskog imama gospodina Mujdina Milaimija da posjeti Islamski kulturni centar i džamiju Selimiju.

Istakla je da joj je posebno drago obzirom da je sjutra prvi dan posta muslimanskog mjeseca Ramazana, koji podsjeća da je čovjekova snaga u strpljenju, činjenju dobrih djela, praštanju i jačanju porodičnih i prijateljskih veza na kojima se temelji društvo.

Sastala se i sa predsjednikom Odbora Islamske zajednice Bar, gospodinom Nedžibom Ibrišimovićem koji je predsjednicu upoznao sa aktuelnim problemima Islamske zajednice, posebno sa problemom priključka Islamskog kulturnog centra na elektroenergetsku mrežu.

u đamiju 1

Predsjednica Skupštine je navela da je zainteresovana za funkcionisanje svih vjerskih zajednica i spremna da u okviru svojih nadležnosti doprinese rješavanju eventualnih poteškoća i problema. Takođe, želi da u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima zajednica čuje njihovo mišljenje i njihove potrebe i da zajednički dođu do ideja za međusobnu saradnju.

Na kraju susreta predsjednica je glavnom imamu i vjernicima islamske vjeroispovjesti čestitala predstojeći mjesec Ramazan i zajednička poruka s ovog sastanka je da je Bar grad koji je bio i ostao prepoznat kao grad tri vjere gdje se poštuje međuvjerski i međunacionalni sklad i tako treba da bude i ubuduće.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar