I gluma na online......

gluma online

NVU Dramski edukativni studio „Scena“ organizuje internet festival za djecu, Online DES fest od 01. do 05. avgusta u okviru kojeg će dramski pedagozi držati predavanja na temu Transformacija glumca u lik.

Festival je namijenjen djeci starijoj od 10 godina, koja se više od tri godine bave glumom.

U okviru predavanja istaknutih i višestruko nagrađivanih crnogorskih glumica mr Vesne Vujošević Labović i Kristine Obradović, učesnici festivala će imati prilike da nadograde svoje znanje i glumačke vještine, kako u teoretskom tako i u praktičnom smislu.

Svoje dragocjeno iskustvo predavači će prenijeti putem grupnih i individualnih online predavanja, a krajnje rezultate rada učesnici će prezentovati takođe online putem sajta dramskog studija koji je i nastao kao prvi dio projekta.

Ovaj Festival crnogorske glumice i dramskog pedagoga Vesne Vujošević Labović i istoričarke umjetnosti Nikolete Dabanović sufinansiran je od strane Ministarstva kulture, u sklopu programa podrške u cilju prevazilaženja negativnih socio-ekonomskih posljedica u sektoru kulture usljed epidemije koronavirusa. Partner projekta je Crnogorsko narodno pozorište.

Prijavljivanje, kao i detaljnije informacije o uslovima učešća na Online DES festu, dostupni su na sajtu Dramskog edukativnog studija - www.scenades.me.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar