Nemojte više,skroz smo mokri

tetr

Predstava „Nevjerojatan događaj“ teatra „Exit“ iz Zagreba na sceni u Starom Baru u zadnjim scenama igrana po kiši.


Predstava je bila toliko dobra,da je ni kiša nije mogla prekinuti.Gledaoci su po kiši odgledali ,a glumačka ekipa odigrala predstavu do kraja. Nakon velikog apaluza I trećeg “bisa” jedna od glumica obratila se brojnoj publici:”hvala vam,nemojte više molim vas bis,vidite da smo skroz mokri”.

eliott 1

Teatar „Exit“ iz Zagreba sinoć se predstavio barskoj publici komadom „Nevjerojatan događaj“ čiju režiju potpisuje Ivica Boban, ugledna hrvatska rediteljka. Predstava je odigrana na sceni u Starom Baru .
Uloge su tumačili : Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički.
Predstava „Nevjerojatan događaj“, na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizuje našu istraumatizovanu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevicu, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće i svih nemogućih, ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicionog neoliberalno kapitalističkog vremena u kojem živimo.
Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje je publika upoznala tokom predstave i koji su ispričali svoje istovremeno smiješne i tužne priče, te razotkrili publici ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli .

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar