Izlozba učeničkih likovnih radova i umjetničkih fotografija

plakatt

Danas na šetalištu ispred Dvorca kralja Nikole u Baru srednja Ekonomsko-ugostiteljska škola iz Bara u saradnji sa Umjetničkom galerijom „Veliša A. Leković“ iz Bara organizuje jednodnevnu izložbu učeničkih likovnih radova i umjetničkih fotografija.

Izložba će trajati od 11 do 23h.

Ideja o izložbi potekla je od direktorice Ekonomske škole, Tijane Vukčević. Izložbu su pripremile profesorka Magdalena Jovetić koja vodi sekciju „Zdravi mladi ljudi“ i profesorka umjetnosti Neda Popović sa učenicima.

Potreba za izrazavanjem kreativnosti i umjetnickog duha i njegovim pretvaranjem u materijalno kako bi bilo vidljivo i opipljivo i podijeljeno sa drugima postoji od kada postoji čovječanstvo. Posebno je vazno prepoznati tu potrebu kod mladih, a u ovoj školi se velika pažnja posvećuje upravo toj dimenziji

Na izložbi će se moći uživati u likovnim radovima u različitim tehnikama, momentima uhvaćenim „vještim“ okom fotografa kao i originalnim djelima na slikarskim platnima.

Pozivamo vas da prošetate i spojite uživanje I šetnju sa umjetnošću koju vam poklanjaju ovi mladi ljudi-saopštili su nam iz Umjetničke galerije u Baru.

Svetionik LOGO 1

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar