plakatt

Danas na šetalištu ispred Dvorca kralja Nikole u Baru srednja Ekonomsko-ugostiteljska škola iz Bara u saradnji sa Umjetničkom galerijom „Veliša A. Leković“ iz Bara organizuje jednodnevnu izložbu učeničkih likovnih radova i umjetničkih fotografija.

Izložba će trajati od 11 do 23h.

Ideja o izložbi potekla je od direktorice Ekonomske škole, Tijane Vukčević. Izložbu su pripremile profesorka Magdalena Jovetić koja vodi sekciju „Zdravi mladi ljudi“ i profesorka umjetnosti Neda Popović sa učenicima.

Potreba za izrazavanjem kreativnosti i umjetnickog duha i njegovim pretvaranjem u materijalno kako bi bilo vidljivo i opipljivo i podijeljeno sa drugima postoji od kada postoji čovječanstvo. Posebno je vazno prepoznati tu potrebu kod mladih, a u ovoj školi se velika pažnja posvećuje upravo toj dimenziji

Na izložbi će se moći uživati u likovnim radovima u različitim tehnikama, momentima uhvaćenim „vještim“ okom fotografa kao i originalnim djelima na slikarskim platnima.

Pozivamo vas da prošetate i spojite uživanje I šetnju sa umjetnošću koju vam poklanjaju ovi mladi ljudi-saopštili su nam iz Umjetničke galerije u Baru.

Svetionik LOGO 1

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar