Novogodišnje čarolije

čarolije Bar

Kraj kalendarske godine plesni klub ,,Habanera” i ,,Barske mažoretke” proslaviće organizacijom dječijeg plesno-muzičkog programa pod nazivom ,,Novogodišnje Čarolije” u sali Doma kulture, u utorak, 25.decembra u 19 h.

 

Novogodišnji plesni koncert će predstavljati svojevrsnu retrospektivu protekle godine , pa će brojna publika imati priliku da uziva u koreografijama ne samo naših najiskusnijih i najboljih plesača, već i naših najmlađih polaznika. Uživaće u njihovom izvođenju kako scenskih, tako i takmičarskih nagrađivanih koreografija. U jednočasovnom programu predstaviće se grupe u izvođenju koreografija u standradnim i latino američkim plesovima, modernom plesu poput hip hop-a, show dance , dječije koreografije. Neizostavni dio koncerta su i barske mažoretke, koje će izvoditi koregrafije sa pom ponima i pokazati vjestinu plesanja koristeći mažoret štapove. Specijalni gosti novogodišnjeg programa su dječiji animator Šanta Panta, djeca vrtića Bajka i Djeda Mraz.

Više od 100 plesača različitog uzrasta, tokom cijele godine učestvovalo je na brojnim manifestacijama, međunarodnim, evropskim i svjetskim takmičenjima, promovišući grad Bar na najbolji način, a ovo je prilika da svi oni koji prate plesne uspjehe kluba, sada na jednom mjestu vide sve grupe i uzivaju u novim ali i nagrađivanim koreografijama.

Ulaz je slobodan.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar