Snežana zavejala izloge

mural 9

Kultni kafići ,,Varadero“ i „Augusta,, zavejani-čitam na FB stranici.

U galeriji vidim fotografije izloga pod snijegom -art djelo.Raspitam se ko je to radio,mada sam pretpostavljao,no nikada se ne zna. Sa autorkom Snežanom Kosanić- Raspopović na fejsbuku u inboxu počinje priča.

Piše:Anto Baković

Još jedna uspjela art dekoracija zimske scene u susret novogodišnjih praznika.Reakcije prolaznika su veoma pozitivne. Autorki umjetnici Snežani Kosanić- Raspopović-pišem:“Snežo,sa poštovanjem,par rječi za čitaoce Jedra jutros,nakon što su Varadero i Augusta zavejani “


U inbox stiže odgovor.

Ne bih da ,,zvuci,, kao CV , to bi  bila vrlo haotična prezentacija umeća.

mural 4

Slikar sam autodidakt,ako izuzmem izučavanje zanata u nekim slikarskim ateljejima.

mural 2

Oslikavanjem zidova se intezivno bavim par godina unazad .Kafići,škole, vrtići,igraonice ,dečije sobe.Sve što ljudima padne napamet i požele na zidu kao sliku ili dekoraciju .Osim oslikavanja radila sam i skulpture od zice ,kao i 3D murale .

mural 6

Novogodišnji izlozi su trenutno aktuelni. Veoma su atraktivni, izazov su za mene ,posebno što u nedostatku stvarnog snega dočaravaju idilični zimski pejzaž.

Slikarstvo je moje prvo i osnovno zanimanje ,a bila sam radijski voditelj, kolumnista ,suvlasnik umetničke galerije, trgovac ????

Član sam Etno grupe ,,Zora“- u pauzama slikanja , pevam ???? !!!!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar