brankica damjanovic 1

U petak, 2. novebra u restoranu Las Ramblas svoje književno stvaralaštvo predstaviće Brankica Damjanović, književnica iz Beograda.

Brankica Damjanović je 20 godina radila na televiziji kao spiker, voditelj, novinar, urednik vijesti. Dobitnik je Nagrade grada za doprinos informisanju. Posljednjih godina posvećena je pisanju. Do sada je objavila sedam naslova. Knjiga „Ne bih ovo mogla bez tebe“ nagrađena je priznanjem Novosadskog književnog kluba za najbolje prozno ostvarenje u 2015. godini. Majka je dvoje djece. Živi i radi u Beogradu.

Zadnja objavljena knjiga je “Rekla mi je volim te”, a pored tog naslova i neke ne manje popularne naslove kao sto su “Dobro je” i “Rukopis moga brata”.

Brankica će u lijepoj atmosferi staklene baste Las Ramblas restorana razgovarati s publikom i potpisivati primerke svojih knjiga. Književno veče počinje u 20h.

Organizator književne večeri nas je obavijestio da je zbog ograničenog broja mjesta u restoranu Las Ramblas rezervacija obavezna a može se obaviti na licu mjesta ili telefonski (069-609 041).

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve je spremno za premijeru predstave “Balkanska carica“ koja je najavljena za ponedeljak u Starom gradu...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar