brankica damjanovic 1

U petak, 2. novebra u restoranu Las Ramblas svoje književno stvaralaštvo predstaviće Brankica Damjanović, književnica iz Beograda.

Brankica Damjanović je 20 godina radila na televiziji kao spiker, voditelj, novinar, urednik vijesti. Dobitnik je Nagrade grada za doprinos informisanju. Posljednjih godina posvećena je pisanju. Do sada je objavila sedam naslova. Knjiga „Ne bih ovo mogla bez tebe“ nagrađena je priznanjem Novosadskog književnog kluba za najbolje prozno ostvarenje u 2015. godini. Majka je dvoje djece. Živi i radi u Beogradu.

Zadnja objavljena knjiga je “Rekla mi je volim te”, a pored tog naslova i neke ne manje popularne naslove kao sto su “Dobro je” i “Rukopis moga brata”.

Brankica će u lijepoj atmosferi staklene baste Las Ramblas restorana razgovarati s publikom i potpisivati primerke svojih knjiga. Književno veče počinje u 20h.

Organizator književne večeri nas je obavijestio da je zbog ograničenog broja mjesta u restoranu Las Ramblas rezervacija obavezna a može se obaviti na licu mjesta ili telefonski (069-609 041).

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Koordinaciono tijelo za pripremu i praćenje turističke sezone na području opštine Bar, kojim...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Sport  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti