Književno veče Brankice Damjanović u Las Ramblasu

brankica damjanovic 1

U petak, 2. novebra u restoranu Las Ramblas svoje književno stvaralaštvo predstaviće Brankica Damjanović, književnica iz Beograda.

Brankica Damjanović je 20 godina radila na televiziji kao spiker, voditelj, novinar, urednik vijesti. Dobitnik je Nagrade grada za doprinos informisanju. Posljednjih godina posvećena je pisanju. Do sada je objavila sedam naslova. Knjiga „Ne bih ovo mogla bez tebe“ nagrađena je priznanjem Novosadskog književnog kluba za najbolje prozno ostvarenje u 2015. godini. Majka je dvoje djece. Živi i radi u Beogradu.

Zadnja objavljena knjiga je “Rekla mi je volim te”, a pored tog naslova i neke ne manje popularne naslove kao sto su “Dobro je” i “Rukopis moga brata”.

Brankica će u lijepoj atmosferi staklene baste Las Ramblas restorana razgovarati s publikom i potpisivati primerke svojih knjiga. Književno veče počinje u 20h.

Organizator književne večeri nas je obavijestio da je zbog ograničenog broja mjesta u restoranu Las Ramblas rezervacija obavezna a može se obaviti na licu mjesta ili telefonski (069-609 041).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar