Da sam tvoja nemirna, vidi se iz svemira

indirr

To je žena koju je dolaskom na svijet i ime odredilo, Indira –živa vatra.

Generacije je pamte kroz popularnu dens grupu Colonia koja je 22 žarila širom regiona. Prošle godine Indira Levak krenula je u samostalni muzički projekat pod imenom Indira Forza najavljujući da će pokazati svu svoju muzičku širinu te da od njenog prvog samostalnog albuma koji izlazi sledećeg mjeseca publika očekujte neočekivano.

Piše: Biljana Dabić

Kao i na hiljadama koncerata u grupi Colonia, sada solo pjevačica Indira Forza na koncertu u Baru u okviru manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” pokazala je zadivljujuću enegriju pjevajući hitove čije se vrijeme mjeri decenijskim trajanjem, i ponovo dokazala da je pravi izbor za odličan provod.

ind forca


U proteklih 22 godine vatrena žena na sceni, uz brz, a do perfekcije uigran ritam , sa osobenom umjetničko –erotičnom notom osvaja publiku različitih životnih dobi, i muške i ženske populacije.

-Mene je obilježio, ritam, energija, koja se osjeti na pozirnici. To sa godinama ne jenjava, naprotiv , sve više se rasplamsava, kazala je vedra Ira u Baru gdje je nastupila sa zgodnim plesačicama.

-Publika u Baru čula je moje stare dobre pjesme, kojima sam udahnula dušu i srce u prethodnom periodu, a i neke pjesme sa 13. - tog albuma, a mog prvog samostalnog. Veselim se mom prvom samostalnom albumu, pjesme su završene, čekamo tisak i distribuciju. Jako sam se potrudila, jako sam uložila emocija, truda, i ljubavi dala u taj album. Ima tu lijepih duete, fantastičan duet sa Alenom Islamovićem. Ja sam Slavonka i naravno biće tu i tambure, tambura mi je u srcu. Biće tu enerije na koju je navikla moja publika, lijepih balada, jedna urbana produkcija. Okupila sam najbolji tim autora iz Hrvatske, tu su Branimir Mihaljević , Ante Pecotić...Ponosna sam, kazala je Indira .

Na novom albumu je 13 pjesama od kojih 12 potpisuje Indira.

-To su moje riječi, moj puls i to me posebno veseli. Kad pišem pjesme naravno da to nije samo moj život, osluškujem moje prijatelje, prijateljice. Evo „Greška mog života“ je pjesma nastala ispijajući kafu sa prijateljicom. Požalila se – kako je bio super pa postao greška života, a ja sam rekla –ok sačekaj sekundu, otišla i zabilježila „Greška mog života“. Tako da pazite se kada pijete kafu sa mnom šta pričate, ali naravno pjesma dođe. Ljubavnu baladu „Dođi“ na novom albumu sam povetila mom suprugu „Da sam tvoja nemirna, vidi se iz svemira zemlju ne dodirujem pogledom te milujem...”. Na novom albumu ima mnogo lijepih pjesama kao što je“ Istina i laži“ , jedna latino pjesma, pjesma sa mnogo žara i ljubavi. Idealna za lijepe dane, lijepu priču na plaži, gdje je Indira Forca u pozadini, uz more koktelčić, zgodni dečkić i šta vam više treba u životu, kaže uz smijeh naša sagovornica.

Indira ističe da na koncertima kojima ne zna broj sa grupom Colonia, a i od kada je započela samostalnu karijeru, fanovima daje i srce i dušu

-Publiku ne možete varati, kad se popnete na binu publika osjeti, vidi je li to iskreno, već 22 godine sam na sceni. Super mi ja kad sam sama, više je to posla, odgovornosti, ali ja sam uvjek bila fajter, za mene nikad nije postojalo nešto da mi je teško, da neću moći. Ono što mogu reći - fanovi su jako zadovoljni mojom samostalnom karijerom. Društvene mreže su užarene. Preko društvenih mreža razmjenjujemo mišljenja i ono što im se najviše sviđa je to što sam se odvažila i počela pisati tekstove za svoje pjesme, kaže Indira koja je iz Hrvatske u Bar sa ekipom putovala 12 sati što je nije omelo da bude čila, vesla, pozitivna. Nakon koncerta u Baru sledi Beograd...

menadjerica

-Kažem , moraću malo napuniti i baterije...ali šefica (menadžerica) kaže „nema stajanja“. Koncertna sezona je ludnica...nema odmora...., dodaju uz osmjeh.

kukolj

Na pitanje šta je domaćin u Baru, direktor TO Bar Emil Kukalj ponudio Indiri da vidi, uslijedio je odgovor „Staru maslinu“

 

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar