NVO “Nekazano” obilježilo Svjetski dan knjige

interesovanje

Povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige i autorskih prava,međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” iz Bara pridružilo se Kulturnom centru Bar i Narodnoj biblioteci i čitaonici “Ivo Vučković” na manifestaciji namijenjenoj svim profilima poštovalaca knjige.


U vremenu od 17.00 do 19.00 ispred Dvorca Kralja Nikole, na omiljenom barskom šetalištu bio je štand sa knjigama iz svog izdavaštva ,svojih članova, kao i prijatelja.
Štand su dobili od Društva maslinara zahvaljujući posredovanju TO Bar.

pjesnici bara
Po simboličnoj cijeni od 1Evra po naslovu približili su knjigu barskim čitaocima, kao i turistima Grada Bara. Prodato je su tridesetak a poklonjeno oko pedesetak kniiga.
“Nekazano” se od prošle godine bavi izdavaštvom i za godinu dana rada objavili su četrnaest knjiga.
Od toga je jedan roman, dvije su stručne knjige iz oblasti ekonomije, jedna knjigu priča i deset knjiga poezije.Članovi i prijatelji udruženja “Nekazano”.
Gosti stvaralaca Bara Svetozara Đurišića, Labuda N. Lončara, Mladena Babovića, Nevena Milakovića, Aleksandra Jovanovića, Srđana Lekovića, Srđana Bajića, Božidara Draškovića, Ranka Vujačića, Senke Rastoder, Nataše Lečić, Željane Popović i Žarka Marovića bili su i pjesnici iz Podgorice - Ilija Vuković, Milojka Jovović i Pavle Bandović, kao i pjesnik iz Risna- Goran Radičević koji su spontano govorili svoje pjesme i priče ,te potpisivali svoje knjige.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar