Hor „Zima“ poziva na upis

rumija i drvo

Hor Zima objavljuje upis u horske sekcije u dvije grupe: hor za odrasle (od 14 godina - na crnogorskom i ruskom jeziku), djecij hor (od 8 do 14 godina - na crnogorskom i ruskom jeziku) i u grupu vokalnog ansambla (ruskog folkora) za djecu od 4 do 7 godina (vodi se na ruskom jeziku).


Hor je osnovan 2015. godine u Baru.Njihovi nastupi beleže veliki uspjeh,pa su laureate: bronzani laureat medjunarodnog takmičenja horova u Herceg Novom, učesnik je ovogodisnjeg festivala Barski ljetopis, festivala Živa Ulica u Kolašinu, Božičnog festivala Dukley Gardens (2016, 2017).

Dirigent hora je Varvara Boykova, horovodja Violetta Vishnevskaya, koncertmajstori - Nikita Loyko i Irina Degtyareva. Probe se održavaju u prostorijama zgrade Komunalne djelatnosti na 5. Spratu- sredom i subotom (djeca od 18:00, odrasli od 19:00).

Bluže informacije možete dobiti upitom na telefon 069 651 624 (Varvara - dirigent hora). Potpune informacije su dostupna na internet stranici: http://klubzima.me/ i fejsbuk grupi: https://www.facebook.com/klub.zima/

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar