Ovacije ansamblu Studija Dramatik za izvedbu "Revizora"!

predstava 11

Da sceni barskog Doma kulture ne trebaju velika pozorišna imena Crne Gore i regiona da bi ljubitelji teatra u gradu pod Rumijom (opet) mogli da uživaju u sjajnim predstavama dokazao je u ponedjeljak ansambl Studija Dramatik sjajnom izvedbom Gogoljevog Revizora.

Pod ovim “velika imena”, podrazumijeva se, daleko od toga da smo željeli da kažemo da su na daskama scene kulturnog centra bila “mala imena”. Naprotiv! Zanosom i talentom posada Studia Dramatik Gimnazije "Niko Rolović" zaslužila je baš svaki sekund aplauza kojim su nagrađeni po završetku predstave.

Za one koji nisu uživali u izvedbi čuvene Gogoljeve komedije u adaptaciji i režiji Vesne Pavićević i Radinke Ćinćur navešćemo samo da je aplauz u puoj sali trajao veoma dugo, da je publika na nogama pozdravila aktere predstave... i da se mnogima u auditorijumu činilo da aplauz ne treba da stane s obzirom na radost i zadovoljstvo koju su ljubiteljima teatra u Baru pričinili njihovi mladi sugrađani.

Nadamo se da ćemo ovu predstavu imati priliku da odgledamo i na sceni u Starom Gradu. Do sledećeg nastupa čestitke Iliji Zekoviću, Milošu Đuranoviću, Kseniji Ivanović, Anji Tošić, Aldinu Ramiću, Vasilisi Savić, Stefanu Mijoviću, Vojislavu Plamencu, Mariji Babić, Andrei Eraković, Vuku Lutovcu i Saši Spičanoviću na nadahnutoj glumi, i Vesni Pavićević I Radinki Ćinćur na sjajnoj adaptaciji i režiji.

Uživajte u FOTO GALERIJI:

{galerija}art/2017/6/revizor{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar