FOTO: Habanera blistala u Sofiji!

habanerina ekipa

Na internacionalnom takmičenju u modernom plesu održanom u Sofiji – Bugarska proteklog vikenda, takmičari plesnog kluba Habanera ostvarili su izuzetno dobar uspjeh.

Takmičenje je okupilo više od 2000 učesnika iz Bugarske, Makedonije, Srbije, Grčke, Rumunije i Crne Gore.Plesači Habanere su od internacionalnih sudija nagrađeni odličnim ocjenama. Od prijavljenih 8 koreografija Habanerini plesači osvojili su 8 prvih mjesta.

Pored mažoretki koje su na najljepši način predstavile svoj grad, solisti, parovi i grupe u najpopularnijoj i najbrojnijoj disciplini street show i hip hop pokazali su pravo umijeće i zasluženo se okitili zlatnim medaljama.

Osvajači pehara i zlatnih medalja su : mažoret grupa djeca -Pompon , mažoret grupa juniori- Štap, hip hop grupa djeca -Me Too, hip hop grupa juniori-Habanera Crew i street show grupa juniori -Money In The Bank. U kategoriji duo hip hop juniori pobjedu su odnijele Jovana Marković i Milica Ćorić, dok su u kategoriji djece Lena Nikolić i Lazar Novović pored zlatne medalje osvojili i specijalnu nagradu.

Pobjednici na ovom takmičenju su i Radmila Novović, Milica Soković,Matija Matković, Emila Habibović, Klea Muratović,Tara Stojković, Anđelina Mitrović, Anja Barjaktarović, Ema Dervović, Ines Muslić, Hana Peročević, Chantal Nreković,Tamara Dašić, Andrea Šestović, Anja Gak, Tamara Đurnić i Violeta Tomašević.

{galerija}art/2017/4/habanera{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar