Hristina Dragović: Historia de un amor

hristina

Hristina Dragović objavila je svoju prvu obrada španske pjesme i prvi spot.

Španski muziku posebno osjećam, a sa zadovoljstvom je izvodim. Španski jezik govorim od ranog djetinjstva, kazala je za Jedro Hristina .
Na linku pogledajte video spot Hristine Dragović

https://youtu.be/0oOduYLV_M8

hristina ul

Dragović Hristina je iz Ulcinja. Završila je Muzičku Akademiju za solo pjevanje u klasi Milice Stojadinović na akademiji u Novom Sadu. Dobitnik je velikog broja medjunarodnih nagrada od kojih su najznačajnije: prva nagrada na medjunarodnom takmičenju ,,Lav Mirski" u Osjeku (Hrvatska),Laureat na medjunarodnom takmičenju u Moskvi, 2 prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Lazar Jovanović" u Beogradu, Specijalna nagrada za najperspektivniji glas na medjunarodnom takmičenju ,,Nikola Cvejic"u Rumi, prva nagrada na Medjunarodnom takmičenju slovenske muzike u Beogradu, tri prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Bruna Spiler"- Herceg Novi, 2 prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Vera Kovac Vitkai'' - Novi Sad, i mnogo drugih priznanja i nagrada.
Dobitnik je stipendije od strane Bečkog univerziteta za pohadjanje masterclasa u Beču gde je radila sa najeminentnijim profesorima, i španskim operskim pjevačem Ramonom Vargasom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar